Interpolis en Rabobank

Dakisolatie

Droom jij ook van een goed geïsoleerde zolderruimte? Veel zolders zijn donker, stoffig en niet geïsoleerd. Zonde, want een zolder kan zo'n mooie ruimte in je huis zijn! Via Interpolis IsoleerWijzer combineren QBuild en PluimersIsolatie de beste isolatiematerialen met de mooiste afwerkingen. Met een ruime keuze in afwerkingen en systemen.

Wat levert dakisolatie op?

Met goede dak- en of zolderisolatie kan je flink besparen op je energierekening. Een niet geïsoleerd dak is verantwoordelijk voor ongeveer een kwart van het warmteverlies in huis. Dak- en of zolderisolatie is de oplossing. Als je dak goed geïsoleerd is, kan je er ook meteen een mooie ruimte van maken. Want op een goed geïsoleerde zolder zit je een stuk lekkerder! De terugverdientijd bij dakisolatie ligt tussen de 5 en 7 jaar.

Dakisolatie is goed voor het milieu

Interpolis vindt het belangrijk dat isolatie bijdraagt aan een lagere CO2 uitstoot. Met een gemiddeld dak bespaar je gemiddeld tot 25% op je gasrekening. Dat scheelt enorm veel stookkosten en dus ook CO2-uitstoot.

Bron begeleidende cijfers: MilieuCentraal.

Isoleren met Interpolis IsoleerWijzer

Onze partners QBuild en Pluimers Isolatie zijn de experts. Zij verzorgen het advies en de uitvoering. Het isoleren van een woning is maatwerk, want geen woning is hetzelfde. De adviseur weet precies welke oplossingen er voor jouw woning het meest geschikt zijn.